Thuis

Hebei Wire Mesh & Filter Products Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Het alle beste aan u verstrekken - onze klanten - is altijd een hoogste-kritieke motivatie aan al personeel in ons bedrijf. Daarom de kwaliteitscontrole de eerste prioriteit wordt dat in overweging en actie moet worden genomen. De goed ontworpen metingsinstrumenten en het inspectiemateriaal zijn de sterke voordelen om uw vraag te vervullen.
Elk kader van het schudbekerscherm wordt vervaardigd gebruikend hoog opbrengst structureel buizenstelsel. De dimensionale tolerantie wordt verzekerd met het gebruik van machinaal bewerkte lassende inrichtingen. Elk kader en geperforeerd paneel worden geïnspecteerd en gecontroleerd
voor vlakheid vóór het scherm begint het productieproces.
Alle schermen worden vervaardigd met hoogte - de draadnetwerk van het kwaliteitsroestvrije staal. Elk broodje van draaddoek wordt gecontroleerd conformiteit aan tolerantie en voor het weven van gebreken visueel geïnspecteerd alvorens te vervaardigen begint.

Overzicht productiemateriaal en een stringente kwaliteitsborging het programma garandeert dat slechts de hoogste kwaliteitsschermen worden verscheept.
Wij doen altijd ons beste de eis van onze klant bereiken en wij geloofden de perfecte tevredenheid aan onze klanten gewaarborgd is.
Hoogst zullen de Kwaliteitscontrole en het Standaard Niet destructieve Testen de striktste vraag van onze klanten verzekeren en kunnen voorleggen.

Certificaten
  • China Hebei Wire Mesh & Filter Products Co.,Ltd certificaten
Contactgegevens
Hebei Wire Mesh & Filter Products Co.,Ltd

Tel.: 86-318-7565889

Fax: 86-318-7565896

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)