Thuis

Hebei Wire Mesh & Filter Products Co.,Ltd

China Hebei Wire Mesh & Filter Products Co.,Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Hebei Wire Mesh & Filter Products Co.,Ltd

1
Hebei Wire Mesh & Filter Products Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : TIANDA
Export pct : 40% - 50%

Het Netwerk van de Hebeidraad & Filterproductenco., Ltd is één van professionele die het schermfabrikant van de schalieschudbeker in China wordt gevestigd. Sinds zijn onderneming in 1994, heeft het in de boorindustrie, in dienst genomen en veel ervaring op de stevige controle in dienst genomen. En voor u informatie, hebben wij stabiele zakelijke relatie met vele olievelden gevestigd, fabrikant binnenlandse van de schalieschudbeker & verdeler zowel en in het buitenland.
De innovatie is de belangrijkste factor om ons bedrijf te houden bevindend voor andere bedrijven. In het verleden, werd het schudbekerscherm altijd gemaakt van de enige doek van de laagdraad wat betekent het het schermleven zeer kort is en de het boren kosten zeer hoog zullen zijn. Gebaseerd op de buitenlandse technologie, zijn twee ontwerpveranderingen aangebracht door ons bedrijf om de economische grens van het fijne schermverrichting uit te breiden: (1) het ruw steunend scherm, dat het fijne scherm tegen wordt beschadigd beschermt, breidt het leven uit, en verleent extra steun voor zware vaste lichamen die, (2) gespannen doek in entrepot op een het schermpaneel laden.
Met de geavanceerde technologie en het materiaal, kunnen wij het Punt van de het schermbesnoeiing zeer nauwkeurig ontwerpen om aan de eis van klanten te voldoen. Het MG-netwerk van de rangdraad verstrekt het opmerkelijke het schermleven voor zware ladingstoepassingen, en het netwerk van de de rangdraad van TBC & XF-biedt een hoger geleidingsvermogen en het langer het levensscherm over andere leveranciers aan.
Dank voor de hulp van onze getaxeerde werknemers, nu hebben wij een uitvoerig het schermartikelnummer voor hoofdmerkschudbekers, kunnen wij vervaardiging een volledige lijn van de vervangingsschermen voor alle schalieschudbekers in de olieveld boorindustrie. Of uw trillingsschudbeker lineair is, elliptisch, of een cirkelmotiemachine, kunnen wij hoogte - de kwaliteitsschermen voor u verstrekken.

Contactgegevens
Hebei Wire Mesh & Filter Products Co.,Ltd

Tel.: 86-318-7565889

Fax: 86-318-7565896

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)